Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

KØB GYLDENDALS RØDE ORDBØGER TIL SPANSK

Hos Gyldendal Uddannelse finder du hele det store udvalg af Gyldendals spanske ordbøger. Det er nemt og hurtigt at købe og betale din nye spanskordbog online her i webshoppen og få den leveret til døren.

Er du erhvervskunde, eller køber du ordbøger for en skole eller institution, kan du altid kontakte Gyldendal Uddannelse for et specialtilbud på vores spanskordbøger eller for prøveadgang til vores online spanskordbog på ordbog@gyldendal.dk eller 33 75 56 00.

Få Gyldendals spanskordbog online

Her i webshoppen finder du ikke blot den klassiske røde dansk-spansk eller spansk-dansk ordbog. Du kan også finde en række specialordbøger som f.eks. en spansk erhvervsordbog, en spansk juridisk ordbog eller en spansk parlør, som er den perfekte rejseordbog.

Du vælger selv, om du vil have din nye spansk ordbog som en klassisk fysisk ordbog, eller som en af onlineordbog. Køber du adgang til Gyldendals dansk-spanske ordbog online, kan du altid slå de nødvendige spanske ord og gloser op på din computer eller tablet - hvor som helst og når som helst.

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.