Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

GYLDENDALS ORDBØGER TIL DET RUSSISKE SPROG

Gyldendals Røde Ordbøger er kendt for deres høje kvalitet, og det gælder selvfølgelig også Gyldendals dansk-russisk og russisk-dansk ordbøger, som du kan købe online her hos Gyldendal Uddannelse.

Vores dansk-russisk/russisk-dansk ordbøger indeholder ikke blot mange tusinde opslagsord – du finder også flere tusinde faste udtryk og vendinger sammen med en overskuelig oversigt over russisk grammatik.

Køb ordbøger online hos Gyldendal Uddannelse

Som privatkunde er det nemt og hurtigt at købe dine russiske ordbøger og andre af Gyldendals ordbøger her i webshoppen, og du får altid konkurrencedygtige priser, hurtig levering og 14 dages fortrydelsesret.

Køber du russiske ordbøger for en virksomhed, skole eller institution, får du særligt fordelagtige vilkår. Kontakt Gyldendal Uddannelse for et skræddersyet tilbud eller et prøvelogin til vores online ordbøger på ordbog@gyldendal.dk eller 33 75 56 00.

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.