Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Har du Translive?

I en globaliseret tidsalder samarbejder flere og flere store, danske erhvervsvirksomheder med partnere i udlandet. For at sikre præcis kommunikation bruger mange Gyldendals ordbøger. Det giver en sikkerhed.

Som supplement til onlineordbøgerne tilbyder vi den oversættelsesfunktionen Translive. Translive oversætter lynhurtigt hele tekster fra dansk til engelsk og omvendt. Oversættelsen er naturligvis ikke perfekt – selvom det i mange tilfælde er tæt på. Råoversættelsen har derfor brug for en sprogfaglig tilretning inden teksten er korrekt. Gevinsten for dig er en betydelig tidsbesparelse.

Vi håber, du får lyst til at prøve, hvor meget Translive kan hjælpe dig i dit daglige arbejde. Derfor tilbyder vi gratis prøveadgang i 30 dage. Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 3375 5600 og kom i gang med det samme.

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.