Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

DANSK-NORSK OG NORSK-DANSK ORDBOG FRA GYLDENDAL

Leder du efter en dansk-norsk ordbog eller en norsk-dansk ordbog? Det finder du naturligvis i Gyldendals store sortiment af fysiske ordbøger og onlineordbøger til norsk og andre sprog, som du kan købe lige her i webshoppen.

Gyldendals røde ordbøger er kendt for deres høje kvalitet og hyppige opdateringer, og hos Gyldendal Uddannelse finder du en kombineret dansk-norsk/norsk-dansk ordbog i en praktisk størrelse - og med alle de norske ord og gloser, du har brug for.

Norsk ordbog til virksomheder og institutioner

Når du køber en norsk ordbog online hos Gyldendal Uddannelse, får du den leveret til døren i løbet af få dage. Det gælder selvfølgelig også, hvis du som erhvervskunde eller underviser køber et større antal ordbøger hos os.

Som erhvervskunde får du særligt attraktive handelsvilkår, når du vil købe norske ordbøger eller andre produkter i webshoppen – kontakt os for et skræddersyet tilbud eller et prøveabonnement på vores onlineordbøger på ordbog@gyldendal.dk eller 33 75 56 00.

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.