Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

GYLDENDALS RØDE ORDBØGER TIL ITALIENSK

Hos Gyldendal Uddannelse finder du alle de populære røde ordbøger fra Gyldendal. Vi sælger italienskordbøger online til skoler, institutioner og virksomheder såvel som til private – og både i papirform og i digitale versioner.

Bestil her i webshoppen, eller kontakt os for mere information eller et skræddersyet tilbud på vores italienske ordbøger eller for et prøveabonnement på vores online italienskordbog til din virksomhed eller uddannelsesinstitution via ordbog@gyldendal.dk eller 33 75 56 00.

Alle typer ordbøger til italiensk

Herunder kan du se vores udvalg af italienske ordbøger til et hvert behov – fra den klassiske dansk-italiensk eller italiensk-dansk ordbog til en italiensk parlør med fonetik og udtale.

Uanset hvilken type italiensk ordbog, du leder efter, finder du den i Gyldendals sortiment. Og når du køber hos Gyldendal Uddannelse, får du selvfølgelig hurtig levering, 14 dages returret og konkurrencedygtige priser.

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.