Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

GYLDENDALS ORDBØGER TIL ENGELSK SPROG OG GRAMMATIK

Find din nye engelskordbog online hos Gyldendal Uddannelse. Herunder kan du se vores store udvalg af engelske ordbøger og andre bøger om engelsk sprog og grammatik.

De populære røde ordbøger fra Gyldendal garanterer altid opdateret indhold af højeste kvalitet. I webshoppen finder du også Gyldendals digitale engelskordbog, en omfattende onlineordbog i topkvalitet.

En engelsk ordbog til alle behov

Gyldendal har specialiseret sig i ordbøger af høj kvalitet, og vores sortiment af ordbøger til engelsk dækker alt fra den traditionelle engelsk-dansk og dansk-engelsk ordbog til specialordbøger som en juridisk engelsk ordbog, kemisk ordbog, engelsk medicinsk ordbog og bøger om engelsk grammatik og sætningsanalyse.

Gyldendals Røde Ordbøger

De røde ordbøger fra Gyldendal er velkendt for at være markedets grundigste og mest opdaterede ordbøger, der fås til en lang række forskellige sprog.

Udover Gyldendals klassiske røde ordbøger fås de engelske ordbøger i dag også i en række digitale versioner til både PC og Mac. Derudover kan du også købe vores online engelskordbog, og er du erhvervskunde, kan du teste den med et gratis prøveabonnement.

Kontakt os for et tilbud til din virksomhed eller skole på ordbog@gyldendal.dk eller 33 75 56 00.

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.