Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

GYLDENDALS RØDE ORDBØGER TIL DET DANSKE SPROG

Køb Gyldendals Røde Ordbøger online her hos Gyldendal Uddannelse, hvor du kan finde en dansk ordbog til et hvert behov.

Nedenfor finder du hele det store udvalg af danskordbøger og grammatikker – fra dansk retskrivningsordbog over etymologisk ordbog til dansk synonymordbog eller fremmedordbog. Uanset hvilken ordbog til dansk, du har brug for, kan du finde den blandt Gyldendals Røde Ordbøger – og du kan selvfølgelig også købe onlineadgang til vores ordbøger.

En dansk ordbog til alle behov

Gyldendal har i mange år været udgiver af de mest udbredte og populære ordbøger på dansk såvel som andre sprog, og de røde ordbøger opdateres jævnligt til nye udgaver. På den måde får du altid en dansk ordbog, der er opdateret i forhold til de løbende forandringer i det danske sprog.

Samtidig udbygges vores sortiment jævnligt, så du i dag ikke kun finder den almindelige retstavningsordbog eller fremmedordbog, men også specialordbøger som en billedordbog, en ordbog over dansk sprogbrug og en ordbog over danske talemåder.

Danske ordbøger til erhverv, skoler og institutioner

Hos Gyldendal Uddannelse har vi særlig erfaring i at tilbyde ordbøger og andre fagbøger og undervisningsmaterialer til alle former for erhverv og uddannelsesinstitutioner.

Køb jeres ordbøger direkte i webshoppen eller kontakt os for mere information eller et prøveabonnement på vores online danske ordbøger via ordbog@gyldendal.dk eller 33 75 56 00.

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.