Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

GYLDENDALS RØDE ORDBØGER TIL ANDRE SPROG

Herunder finder du Gyldendals ordbøger til alle de sprog, som ikke har egen kategori. I oversigten finder du alle vores titler, som både dækker almindelige ordbøger som dansk-hollandsk, dansk-polsk, dansk-tyrkisk og dansk-russisk, samt specialordbøger til bl.a. jura.

En ordbog af høj kvalitet

Uanset hvilket sprog, du mangler en ordbog til, kan du finde den hos Gyldendal Uddannelse, hvor vi fører hele Gyldendals store sortiment af grundige og opdaterede ordbøger i høj kvalitet.

Køb ordbøger online

Uanset som du handler som privatperson, for en virksomhed eller for en skole eller institution, er det nemt at købe ordbog online her hos Gyldendal Uddannelse. Læg den røde ordbog, du har brug for, i kurven og betal – så sender vi bogen til dig.

Køber du for en institution eller virksomhed, kan du kontakte os for et tilbud og eventuelt et prøveabonnement på vores onlineordbøger på ordbog@gyldendal.dk eller 33 75 56 00.

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.