Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Salgsbetingelser

Privatkunde med betalingskort | Institutionskunder

Når du handler som privatperson, kan du vælge at betale med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Diners eller Mastercard/Eurocard. Du får automatisk sendt en ordrebekræftelse på e-mail.

Gyldendal tilstræber at levere bestillinger så hurtigt som muligt, og normalt vil de være fremme 3 - 4 arbejdsdage, efter at ordren er modtaget.

Vi leverer ikke uden for Danmark ved salg fra online-shoppen. Hvis du bor i udlandet, vil vi bede dig om at kontakte os via mail information@gyldendal.dk.

Priser
Alle priser er ex moms. Bestillingen pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 50,- ex moms. Hvis du bestiller for over kr. 1.500,- ex moms er forsendelsen gratis.

Abonnementer
Hvis du har købt et abonnement træder det i kraft pr. d.d. og løber i 12 måneder. Abonnementet fornyes automatisk med mindre det opsiges. Opsigelse skal ske skriftligt senest 30 dage før abonnementsperiodens udløb på information@gyldendal.dk.

Retur- og fortrydelsesret
Der er ikke retur- og fortrydelsesret på digitale varer (e-bøger, i-bøger og websites).
Der er 14 dages returret på alle fysiske varer fra den dag varerne er modtaget. Udgifter i forbindelse med forsendelse af den returnerede vare påhviler kunden, som også har ansvar for varen under forsendelsen. Derfor er det en god ide at returnere som pakkepost, så du har postvæsenets kvittering.

De returnerede varer skal ledsages af kopi af faktura/følgeseddel. Varen skal returneres i ubrugt, salgbar stand til:

Nordisk Bog Center
Returafdelingen
Bækvej 10-12
4690 Haslev

Vi godtgør det returnerede og sætter beløbet tilbage på din konto.

Reklamation
Hvis du ønsker at returnere varer, der er behæftede med fejl, betaler Gyldendal returportoen. Det kræver, at du henvender dig til os på telefon eller e-mail og forklarer problemet. Du kan kontakte: information@gyldendal.dk eller telefon 33 75 55 60.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse information@gyldendal.dk

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.