Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Vilkår ved køb af digitale læremidler

Der ydes ikke fortrydelsesret ved køb af digitale læremidler.

Digitale læremidler til Grundskolen

Du får adgang til Gyldendals online læremidler via UniLogin.

Online læremidler til grundskolen sælges som et abonnement, der træder i kraft fra købsdatoen og løber i 12 måneder. Abonnementet fornyes automatisk, med mindre det opsiges. Opsigelse skal ske skriftligt senest 30 dage før abonnementsperiodens udløb.

Hvis du har købt en e-bog (pdf), kan du downloade filen til eget/uddannelsesinstitutionens brug på uddannelsesinstitutionens geografiske adresse. Du kan downloade bogen fra "Min profil" på gyldendal-uddannelse.dk.

Digitale læremidler til Gymnasiet

Gyldendals fagportaler til gymnasiet og test-/prøve-produkter sælges med adgang via UniLogin.

Disse læremidler sælges som et abonnement, der træder i kraft dags dato og løber i 12 måneder.
Abonnementet fornyes automatisk, med mindre det opsiges. Opsigelse skal ske skriftligt senest 30 dage før abonnementsperiodens udløb.

Gyldendals i-bøger til gymnasiet sælges med adgang via e-nøgler. Elever og lærere skal oprette en profil på minprofil.gyldendal.dk og bruge brugernavn/password fra denne oprettelse til at tilgå bøgerne. Bøgerne skal aktiveres på den enkelte brugers profil. Dette gøres via et link, der fremsendes i en særskilt mail.

I-bøgerne til gymnasiet har forskellige gyldighedsperioder. Perioden, der gælder for dit køb, vil fremgå af titelfeltet øverst i denne ordrebekræftelse. Periodens gyldighed beregnes fra købsdato og udløber automatisk ved periodens udløb.

Online ordbøger til privat brug

Gyldendals online ordbøger til private sælges med adgang via e-nøgler. Du skal oprette en profil på minprofil.gyldendal.dk og bruge brugernavn/password fra denne oprettelse til at logge ind på ordbogen på ordbog.gyldendal.dk. Adgangen skal aktiveres på din profil, før du kan tage produktet i brug. Dette gøres via et link, der fremsendes i en særskilt mail.

Adgangen til Gyldendals ordbøger er gyldig i 12 måneder fra købsdato og udløber herefter automatisk. Før adgangens udløb vil du modtage en mail med opfordring til at forny adgangen.

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.