Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Kend Kemien 1, 2. udgave er udkommet!Kend kemien 1. 2. udgave
I Kend Kemien 1, 2. udgave er der sket en gennemgribende opdatering af indhold og struktur. Dette er sket på basis af forfatternes indhøstede erfaringer og de mange gode inputs fra kemilærere i en spørgeskemaundersøgelse foretaget i februar. De væsentligste ændringer i forhold til 1. udgave er:

- inddragelse af systematisk gennemgang af carbonhydrider i den organiske kemi forud for omtalen af alkoholer
- beskrivelse af forskellige bindingstyper fordelt på hvert sit kapitel
- omstrukturering af opgaverne – heraf mange nye - for at opnå meget bedre muligheder for differentiering mht. niveau i undervisningen
- Facitliste til trænings- og problemløsningsopgaver. 

Se smagsprøve og indholdsfortegnelse

Køb bogen her

Mere om Kend Kemien
Kend Kemien 1, 2. udgave dækker sammen med tilhørende vejledninger til eksperimenter de krav til kernestof og supplerende stof, som læreplanerne stiller til gymnasiets C-niveau i kemi (stx og htx). Mht.

stofmængdeberegninger og redoxreaktioner dækker bogen også B-niveau. Kend Kemien 1, 2. udgave er delt op i 12 kapitler, der lægger op til en vekslen mellem fagligt systematiske og tematiske forløb i undervisningen. På grund af justeringer i næsten alle kapitler er det ikke muligt at anvende de to udgaver af Kend Kemien 1 parallelt i undervisningen.

Kend Kemien 2 vil gennemgå en omfattende revidering i en planlagt anden udgave til skoleårsstart 2015.

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.