Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Undervisningsmaterialer til engelsk i gymnasiet

Gyldendal udgiver undervisningsmaterialer til engelsk i stx, hf, hhx og andre ungdomsuddannelser. Her finder du både bøger, i-bøger og andre digitale læremidler til engelsk i gymnasiet på både a-niveau, b-niveau og c-niveau. Herunder kan du se det store udvalg af grundbøger, temabøger, grammatikker og bøger om skriftlighed både som papirbøger og i-bøger. I den helt nye Engelskportal (åbner ultimo september 2016) finder du didaktiserede temaforløb, et stort tekstbibliotek og mange andre digitale ressourcer til undervisningen i engelsk i gymnasiet.

Bestil undervisningsmateriale til engelsk direkte her i webshoppen. I kan også bestille bøger til gennemsyn, få 30 dages prøvelogin til i-bøger, se online uddrag af mange bøger til engelsk eller afprøve den nye portal til engelsk helt gratis.


Titler

Vis alle titler

Serier

Vis alle serier

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.