Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send
Prøv gratis resten af skoleåret

Prøv gratis resten af skoleåret

Matematikportalen er nu i luften i en betaversion, og du kan gratis afprøve den med dine elever indtil den 1. august – I logger bare på med UNI-Login. Portalen har fuld dækning af pensum til både B- og A-niveau.

Gå til Matematikportalen

Prøv gratis betaversion af Biologiportalen

Biologiportalen er et helt nyt læremiddel til biologiundervisningen, og du kan prøve den ganske gratis indtil 1. august ved at logge på med UNI-Login. Med portalen får du og dine elever alt, hvad man skal bruge til biologiundervisningen på C- og B-niveau, bl.a. 10 nyskrevne kernestofområder, stor øvelses- og eksperimentsamling samt masser af 3D-animationer, videoer og illustrationer.

Prøv gratis

Gratis kapitel fra Auf uns

Til august udkommer den nye grundbog til tysk i gymnasiet Auf uns. Bogen har særligt fokus på at udvikle elevernes kommunikative kompetencer gennem arbejdet med udtale, ordforråd og samtale, og her kan du få en gratis smagsprøve i form af bogens første kapitel, Generation Selfie.

Download kapitlet
Ny grundbog til samfundsfag C

Ny grundbog til samfundsfag C

Der er samfundsfag i alt er en ny grundbog til samfundsfag C med mere end 80 forskellige elevaktiverende øvelser samt fokus på centrale begreber, modeller og teorier inden for sociologi, politik og økonomi.

Læs mere og bestil

Se uddrag af bogen

Film skal ses i engelsk

Film skal ses i engelsk

Film skal ses i engelsk er en inspirerende og fagligt gennemarbejdet bog til gymnasiets engelskundervisning på A- og B-niveau om, hvordan film og tv-serier integreres i engelskfaget. Med bogen lærer eleverne at bruge filmbegreber og -redskaber, når de analyserer og fortolker film-"teksterne", og pre-watching øvelser, analyseopgaver samt perspektiverende opgaver til hvert kapitel er med til at klæde eleverne på til både mundtlig og skriftlig eksamen.

Læs mere og bestil

Se uddrag af bogen

Prøv portal til historie

Frem til den 1. august 2016 kan du gratis prøve forløbene på Historieportalen - du logger bare ind med dit UNI-login.

SoundCloud kan du også lige nu høre og downloade to podcasts om Vietnamkrigen og dens indflydelse på USAs politik i bl.a. Mellemøsten. Vi har snakket med USA-ekspert og forfatter til Vietnamkrigen - En international historie, Niels Bjerre-Poulsen. Lyt med her

Prøv forløb

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.