Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send
Portaltilbud

Særtilbud på fire nye portaler

Bestil skoleabonnement på en af Gyldendals nye portaler til gymnasiet inden den 31. december 2016 og få op til 50 % rabat. Særtilbuddet omfatter fire nye portaler til biologi, matematik, idræt og historie og gælder for et 1-årigt eller 3-årigt skoleabonnement, hvor der betales pr. elev pr. år.

Ring til vores salgskonsulent Birger Jensen på 75 75 67 00 eller send en mail til GUBJ@gyldendal.dk.

Læs mere om Biologiportalen og bestil nu

Læs mere om Idrætsportalen og bestil nu

Læs mere om Historieportalen og bestil nu

Læs mere om Matematikportalen og bestil nu

Gratis kapitel fra Auf uns

I august udkommer den nye grundbog til tysk i gymnasiet Auf uns. Bogen har særligt fokus på at udvikle elevernes kommunikative kompetencer gennem arbejdet med udtale, ordforråd og samtale, og her kan du få en gratis smagsprøve i form af bogens første kapitel, Generation Selfie.

Download kapitlet
Ny grundbog til samfundsfag C

Ny grundbog til samfundsfag C

Der er samfundsfag i alt er en ny grundbog til samfundsfag C med mere end 80 forskellige elevaktiverende øvelser samt fokus på centrale begreber, modeller og teorier inden for sociologi, politik og økonomi.

Læs mere og bestil

Se uddrag af bogen

Black Voices

USA i engelsk

Til november skal amerikanerne vælge deres nye præsident, og det bliver en valgkamp uden lige i et land, der på godt og ondt er umuligt ikke at beskæftige sig med. Således også i engelskundervisningen.

Til september udkommer Being American, der dykker ned i og undersøger det amerikanske samfund, kulturen og amerikanernes identitet. Bogen belyser gennem de fem kapitler American Identity, American Government, Presidential Election, Welfare og Spanish America centrale temaer i den amerikanske samfundsdebat og er oplagt at bruge i forbindelse med forløb om det forestående præsidentvalg.

Download en gratis smagsprøve her

Tidligere på året udkom den nye antologi Black Voices, der sætter sort amerikansk historie, kultur og litteratur under lup. Antologien afsøger sorte amerikaneres plads i det amerikanske samfund fra slaveriets indførsel til i dag. Bogen har et bredt udvalg af skønlitterære og ikke-skønlitterære tekster og mange varierede og niveaudelte opgaver. Bogen kan bruges på A- og B-niveau i 2.-3.g og udkommer også som i-bog.

Se et uddrag af Black Voices her

Kom på gratis kursus

Efterårets kursusprogram tager stille og roligt form, og til oktober kan du få inspiration til din tyskundervisning af redaktør og forfatter Mette Hermann samt lektor Kate Fuchs og lektor Mathilde Sinding på kurset Kommunikative kompetencer i tysk - hvorfor og hvordan?.

Før det er der i september Litterær eftermiddag med lyriske undertoner i Aalborg og et kig på de aktuelle politiske og sociale trends i USA med journalist og USA-ekspert David Trads under overskriften USA i dag.

Programmet udvides løbende.

Se alle kurser

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.