Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Skriv og læs logo

Abonnement og pris

Skriv og Læs sælges som skoleabonnement, hvor man betaler 300 kr. pr. klasse, skolen har fra 0.-2. klasse. For børneinstitutioner er der en enhedspris på 600 kr. pr. institution.

Skoler, der abonnerer på dansk0-2.gyldendal.dk, kan få gratis adgang til Skriv og Læs. Er det ikke sket automatisk, kan du skrive til information@gyldendal.dk

For køb eller prøveadgang kontakt Kundeservice på 33 75 55 60 eller på information@gyldendal.dk.


Skriv og Læs er et enkelt og intuitivt værktøj, hvor børn fra tre år kan være med til at lave deres egne digitale bøger og løbende udvikle vigtige tale- og skriftsprogskompetencer.

Med billeder, lyd og tekst kan børnene skabe kreative produktioner med afsæt i deres interesser og hverdag. Børnene kan selv tage billeder og bruge dem i deres bøger, og de kan indtale tilhørende fortællinger. De kan gøre skriveforsøg på deres aktuelle skriftsprogsniveau, som læreren eller pædagogen kan ”oversætte” til voksenskrivning.

Den voksnes skrivning gør bøgerne læsbare, samtidig med at børnene får et skriftligt fundament, som de kan spejle sig i og lære af. De færdige bøger kan downloades eller deles via et link. Bøgerne kan også printes - enten som enkeltstående sider eller sat op så de kan foldes til et lille A5-hæfte.

I 2018 er Skriv og Læs kommet i en ny version, der på nogle punkter adskiller sig fra den hidtidige, bl.a. er der et forbedret klasse- og elevoverblik, responsivt design og integreret billedarkiv. 

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.