Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Velkommen til mit | gyldendal

Med mit | gyldendal kan du tage kontrol over de digitale læringsprocesser. Du kan få overblik over dine tilgængelige læremidler, bygge egne undervisningsforløb, tilrettelægge skoleåret samt se dine elevers resultater.

Udbuddet af digitale læremidler er nærmest eksploderet de seneste år, og det har givet helt nye muligheder i undervisningen. Med mit | gyldendal vil vi gerne være med til at understøtte alle disse nye muligheder og samtidig tilbyde en platform, der hjælper både elever og lærere med at bevare overblikket i det stigende udbud af digitale læremidler.

mit | gyldendal er udviklet med enkeltheden og overskueligheden for øje. Der skal ikke bruges unødvendig tid på administration. Det handler udelukkende om at skabe de bedste forudsætninger for læring.

mit | gyldendal er baseret på den feedback, vi løbende får fra brugerne af vores digitale læringstilbud – og af samme grund vil det digitale kontrolpanel også løbende blive forbedret, justeret og udvidet med nye muligheder.

Det skal hverken være forbundet med øget tidsforbrug eller øgede omkostninger at udnytte de digitale muligheder i vores digitale læremidler fuldt ud, derfor er mit | gyldendal helt gratis at bruge, så snart du har adgang til bare ét digitalt læremiddel fra Gyldendal.

Se mere – og prøv selv på mitgyldendal.dk

Hør digital udviklingschef Malte von Sehested, digital projektleder Christian Bach og markedskonsulent Rikke Deleuran fortælle om de mange nye muligheder. Se video om hvordan du bruger mit|gyldendal

Mit gyldendal

 

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.