Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

klasserumsspil.dk

Abonnement og pris
Klasserumsspil.dk 
henvender sig til engelskundervisningen i 4.-9. klasse. 

Spillene sælges i to pakker:

  • Klasserumsspil.dk - Mellemtrinnet (4.-6. kl.)
  • Klasserumsspil.dk - Udskolingen (7.-9. kl.)Klasserumsspil.dk er et koncept til grundskolen, der kombinerer det bedste fra spilverdenen med velafprøvede læringsstrategier, og de første tre er allerede på hylderne. Som navnet antyder, er klassen sammen om at spille spillene – og med læreren som den centrale styrmand.

Klasserumsspillene sætter læring på spil, men uden at køre læreren ud på et sidespor. Spillene er dialogiske og projektorienterede. De inddrager desuden både elevernes krop og kreativitet.

Klasserumsspillene stjæler ikke tid fra faglig undervisning, da de netop er bygget op omkring Forenklede Fælles Mål. Det vil sige, at alt indhold er kernefagligt, og forholder sig direkte til målsætninger og krav til stof, der opgives til afgangsprøverne.

I GU Magasin kan du læse en en artikel om spilkonceptet, ligesom du kan læse mere om spillene på vores kampagnesite, eller gå til selve spillene på klasserumsspil.dk.

Nedenfor kan du se en præsentationsvideo af klasserumsspil.dk eller høre en podcast, hvor Sanne Harder, designchef og partner i Copenhagen Game Lab, der har udviklet Klasserumsspil.dk, og Thorkild Hanghøj, lektor, ph.d, på Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet i København, hvor han forsker i brugen af spil i undervisningen, diskuterer om spil hører hjemme i undervisningen.

(Kan du ikke se playeren, så klik her og hør podcasten på SoundCloud)

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.