Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Giv historierne videreGiv historierne videre

Der har eksisteret børnebøger i mange år. Men for 50 år siden skete der noget, som ændrede dansk børnelitteratur for altid. Fem forfattere udgav hver en børnebog, der afspejlede et helt andet børnesyn, end hvad man hidtil havde set. Nemlig, at et barn er lige så meget værd som en voksen, og børnebøger er til for børn med respekt for deres liv, deres fantasi og deres verdenssyn. 

De fem ikoniske bøger var som en lille spire, der siden er vokset til en skov af fantastiske børnebøger.  Se mere på givhistoriernevidere.dk

Gyldendal markerer jubilæet i hele 2017 med en række initiativer, der hylder den moderne danske børnelitteratur. Jubilæumsåret skal ikke kun bruges til at se bagud, men også til at hylde et solidt udvalg af de mange vidunderlige historier, der er kommet til siden. Det er historier og læseoplevelser, som børn og voksne har delt i årevis, som stadig begejstrer, og som hele tiden fornyer sig. Det er historier for alle. Fra generation til generation. Kig i det store jubilæumshæfte her

På Gyldendals danskportaler markerer vi jubilæet ved at give inspiration til, hvordan jubilæumsåret kan gøres til genstand for danskfagets litteraturundervisning. På danskportalerne findes der allerede nu ideer og forslag til, hvordan de mange inspirerende og færdige undervisningsforløb kan bringes i spil – fra forfatterskabsforløb til forløb om værker, genrer, litterære temaer osv. 

Se mere på danskportalerne: 
dansk0-2.gyldendal.dk 
dansk3-6.gyldendal.dk
dansk.gyldendal.dk

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.