Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Undervisningsmaterialer til kristendomskundskab i grundskolen

Med Gyldendals materialer til kristendomskundskab i grundskolen får I bøger og digitale undervisningsmaterialer til 1. – 10. klasse i høj faglig kvalitet. De nye udgivelser lever op til Fælles Mål, rummer forslag til årsplaner i religionsfaget, gør det nemt at arbejde med læringsmål og forbereder eleverne til eksamen i kristendomskundskab.

Herunder kan du se hele det store udvalg af undervisningsmaterialer til kristendomskundskab i folkeskolen. Vælg mellem bøger og i-bøger til kristendomskundskab fra 1. klasse til og med 10. klasse og de tre fagportaler til religionsfaget opdelt efter klassetrin: 1. – 3. klasse, 4. – 6. klasse og 7. – 10. klasse. Du er altid velkommen til at bestille bøger til gennemsyn eller få prøvelogin til de nye fagportaler, hvis du er i tvivl om, hvilke læremidler du skal vælge til undervisningen i kristendomskundskab.

Serier

Vis alle serier

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.