Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Undervisningsmaterialer til historie i grundskolen

Gyldendal udgiver både bøger og digitale undervisningsmaterialer til undervisningen i historie i grundskolens 3. – 9. klasse. De nye udgivelser til historiefaget lever op til Fælles Mål, har fokus på kildearbejde, inddrager historiekanon, rummer forslag til årsplaner, gør det nemt at arbejde med læringsmål og forbereder eleverne til prøven i historie. 

Herunder kan du se hele det store udvalg af undervisningsmaterialer til historieundervisning i folkeskolen. Vælg mellem grundbøger, i-bøger og arbejdsbøger tilpasset de forskellige klassetrin samt fagportaler til historie til både 3. – 6. klasse og 7. – 9. klasse.

Bestil undervisningsmateriale til historie direkte her i webshoppen. Du kan også bestille materialet til gennemsyn eller få prøvelogin til fagportalerne, hvis du er i tvivl om, hvilket materiale du skal vælge til din historieundervisning.

Serier

Vis alle serier

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.