Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send

Alt til engelsk – på ét sted!

Engelskportal til udskolingen
engelsk.gyldendal.dk er et fuldt ud digitalt undervisningsmateriale til engelsk i udskolingen, og kan fungere som det bærende element i engelskundervisningen.

engelsk.gyldendal.dk indeholder bl.a. færdige temaforløb, opgaver, information om sprog og kulturforhold, grammatik, nyttige og overskuelige opslagsværker samt et bibliotek, der både indeholder billeder og tekster i forskellige genrer.
Brugen af sitet kan tilpasses, så det tilgodeser den enkelte klasses behov og interesser, og det omfattende materiale inspirerer og motiverer til både elev- og lærerdifferentieret undervisning.Engelskportal til mellemtrinnet
engelsk5-7.gyldendal.dk er et digitalt materiale til engelskundervisningen. Portalen indeholder undervisningsforløb målrettet 5.-6. klasse og 6.-7. klasse, 200 grammatikopgaver på to niveauer, frilæsningsbibliotek, et opslagsværk om de engelsktalende lande, tips til skriftlig og mundtlig engelsk samt elevens personlige Notebook og WordBank.

Serier

Vis alle serier

Titler

Vis alle titler

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.