Luk

Luk
Køb af {ProductName}

{ProductName} kan ikke købes direkte på gyldendal-uddannelse.dk. Kontakt Gyldendals Skoleservice for bestilling.

Kontakt Skoleservice på telefone: 33 75 55 60
Mandag 10-15
Tirsdag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Uden for åbningstid kan du sende os en besked, så kontakter vi dig efterfølgende.

Navn*
Din e-mailadresse*
Gentag e-mail*
Besked*
Telefonnummer (valgfrit)
Send
Dit nye skoleår starter nu!

Dit nye skoleår starter nu!

Har du fået kigget i de nye brochurer? Kig her hvis du mangler inspiration til nye materialer til din kommende skoleår. Brochurerne er fyldt med spændende lærermidler - krydret med interessante interviews og artikler fra hele skoleverden.

Kig i brochurerne her

Giv historierne videre

Giv historierne videre

Der har eksisteret børnebøger i mange år. Men for 50 år siden skete der noget, som ændrede dansk børnelitteratur for altid. Fem forfattere udgav hver en børnebog, der afspejlede et helt andet børnesyn, end hvad man hidtil havde set. Nemlig, at et barn er lige så meget værd som en voksen, og børnebøger er til for børn med respekt for deres liv, deres fantasi og deres verdenssyn. 

De fem ikoniske bøger var som en lille spire, der siden er vokset til en skov af fantastiske børnebøger.  Se mere på givhistoriernevidere.dk

Gyldendal markerer jubilæet i hele 2017. På Gyldendals danskportaler markerer vi jubilæet ved at give inspiration til, hvordan jubilæumsåret kan gøres til genstand for danskfagets litteraturundervisning. På danskportalerne findes der allerede nu ideer og forslag til, hvordan de mange inspirerende og færdige undervisningsforløb kan bringes i spil – fra forfatterskabsforløb til forløb om værker, genrer, litterære temaer osv. 

Se mere på danskportalerne: 
dansk0-2.gyldendal.dk 
dansk3-6.gyldendal.dk
dansk.gyldendal.dk

Har du hørt om "mit|gyldendal"?

Med mit | gyldendal kan du tage kontrol over de digitale læringsprocesser. Du kan få overblik over dine tilgængelige læremidler, bygge egne undervisningsforløb, tilrettelægge skoleåret samt se dine elevers resultater.


Se mere – og prøv selv på mitgyldendal.dk

Modtager din skole vores bogpakke?

Få to bogpakker for KUN 599,-

Modtag de nyeste undervisningsbøger.
Skolen modtager 2 pakker - i alt ca. 20 bøger om året .
Pakkerne kommer i april og oktober.


Læs mere her

Mangler du noget?

Like os på Facebook og bliv opdateret om nogle af landets bedste undervisningsmidler, få indblik i det digitale undervisningsunivers, deltag i Facebook Gyldendaldebatter om aktuelle emner inden for læring og uddannelse, få tips og tricks om undervisning og pædagogik, modtage nyheder om kurser, webinarer og på alt der rører sig på undervisningsområdet herhjemme og ude i verden.


Følg os her

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.